Reserveringssysteem

Website met reserverings en rooster systeem voor muziekles

Vanuit mijn opleiding kreeg ik de opdracht om een reserveringssysteem te maken. Ik heb hierbij zelf een opdrachtgever gezocht om dit project voor te kunnen doen. Ik heb uiteindelijk een reserveringssysteem mogen maken voor mijn muziekleraar om te gebruiken bij zijn muziekpraktijk

Concept
Het concept wat ik heb gemaakt is een reserveringssysteem voor leerlingen om een les in te kunnen boeken en bij te kunnen houden hoeveel lessen zij al hebben betaalt. De muziekleraar heeft ook een mooi overzicht van alle lessen die hij ingepland heeft.
Voor het inboeken van muzieklessen kan de leerling aangeven hoeveel lessen er ingeboekt moeten worden, voor welk instrument en op welke datum en tijd. De lessen worden pas echt ingeboekt wanneer de muziekleraar ook de lessen accepteerd zodat zowel de leerling als leraar beschikbaar is om dat moment.

Mijn taak
Ik heb bij dit project mijn opdrachtgever op de hoogte gehouden van mijn voortgang maar ook afspraken met heb gemaakt over de eisen die hij heeft voor dit project en dat ik deze ook nakom.
Ik heb een database opgezet en de website met logica geschreven zodat dit reserveringssysteem ging werken.

Leerdoelen

Werken met databases
Leer een website maken die data van een database gebruikt, aanpast, aanmaakt en verwijderd (CRUD).
Omgaan met een opdrachtgever.

OPDRACHTGEVER
PROGRAMMEER TAAL
PROJECT DUUR
PROGRAMMAS
PLATFORM

School | Muziekpraktijk Blue Note
HTML | CSS | PHP | SQL
1 kwartaal
-
-