Star Citizen control panel

Knoppen paneel voor het spel Star Citizen

Het spel Star Citizen is een van mijn favoriete spellen, het heeft echter 1 probleem. Je hebt alle knoppen op je toetsen bord x3 nodig. Ik heb dus besloten om een knoppendoos te maken die te gebruiken is met dit spel.

Concept
Ik heb in Photoshop een design gemaakt van alle knoppen en hun plaats na een lijst gemaakt te hebben welke acties van het spel ik allemaal een knop van wil hebben.
Hierna heb ik in Sketchup het ontwerp van de behuizing gemaakt. De voorkant heb ik vervolgens laten CNC snijden en laten bedrukken met de decals voor alle knoppen.
De knoppen heb ik allemaal via Aliexpress besteld samen met de Mach3 USB Hid interface om de knoppen aan de computer te koppelen. Dit bord registreert zichtzelf simpel als 2 joysticks met elk 32 knoppen, 8 analoge ingangen.
Community
Ik heb dit project ook gedeeld met de Star Citizen community gedeeld en hier is hij zeer goed ontvangen. Zo heb ik een spotlight gekregen van de Star Citizen developers en heb ik al verschillende vragen gekregen of dit product in productie komt.
Ik heb dit project hier gedocumenteerd.
Ik ben in deze video genoemd door de developers van Star Citizen.

Features

3D geprinte behuizing met CNC gesneden top plaat
59 knoppen
2 joysticks
Werkt met alle spellen


OPDRACHTGEVER
PROJECT DUUR
PROGRAMMAS
PLATFORM

Hobby
40 Uur
Google Sketchup | Photoshop
PC